Nitecore.com.ro

Just another WordPress site

 • NITECORE este Gold Winner la ISPO Award 2018

  În fiecare an, cele mai interesante și inovatoare produse sportive sunt distinse cu ISPO Award. Pe 25 ianuarie 2018, NITECORE a fost invitat la ceremonia de decernare a premiilor ISPO. NITECORE F2 Flexible Power Bank a câștigat "Gold Winner" și încărcătorul inteligent i8 a fost desemnat câștigător pe segmentul de iluminat exterior și energie.

  Soluție avansată în iluminatul exterior și în alimentare, F2 Flexible Power Bank este un încărcător de dimensiunea degetului mare care încarcă diferite tipuri de acumulatori prin portul USB, cu viteze de încărcare de până la 2A. Cu bateriile introduse, acesta preia și rolul de baterie externă USB, alimentând telefoanele mobile, tabletele, lanternele și alte dispozitive USB portabile.

  Produs inovator, în conceperea căruia au primat versatilitatea și caracterul practic, F2 a fost votat drept Golden Winner (Câștigător de Aur), ceea ce înseamnă cel mai bun produs din această categorie.

  NITECORE este Gold Winner la ISPO Award 2018 #3

  Încărcătorul inteligent i8, cu elemente siguranță, încarcă opt baterii simultan, cu un curent de încărcare de până la 1,5 A într-un singur slot. Tehnologia integrată de distribuție a curentului activ îi permite să-și distribuie energia între 8 sloturi într-un mod ordonat. Detectează automat nivelul de putere al bateriilor și selectează modul de încărcare și tensiune adecvat.

   

  NITECORE este Gold Winner la ISPO Award 2018 #4

   

   

  Sursa de alimentare a devenit un aspect foarte important pe măsură ce sporturile în aer liber au câștigat o tot mai mare popularitate. În acest context, NITECORE se dedică neîncetat cercetării și dezvoltării încărcătoarelor practice și versatile, iar premiul ISPO ne inspiră și ne motivează să explorăm în continuare, în căutarea de noi soluții în domeniu.

  Am avut un început de an excelent, cu distincții care vin în continuarea celor primite anul trecut: lanterna de camping LA10 a câștigat iF Design Award, premiul ISPO și premiul Good Design, iar futuristul Concept1 și NU05 au câștigat China Good Design.

  NITECORE va continua să meargă pe drumul inovației, cu aceeași dedicație pentru excelență!

 • Nitecore Concept 1, câștigator la IF Design Award 2018!

  La scurt timp după o participare încununată de succes la ISPO AWARD 2018, produsele noastre au fost premiate de un nou juriu. De data aceasta, la prestigiosul iF Design Award 2018 - pentru NITECORE Concept 1.

  iF Design Award, găzduit de Hannover Industrie Forum Design din Germania, este dedicat proiectelor inovatoare și remarcabile și reprezintă  unul dintre cele mai importante premii ale industriei. Acesta a fost fondat cu scopul de a oferi consumatorilor o soluție pentru a repera  produsele cele mai inovatoare și practice de pe piață.

  Concurența a fost intensă, cu peste 6.400 de înregistrări din 54 de țări trimise în speranța obținerii sigiliului calității. Proiectele excepționale, inovații sau cu concept valoros, sunt alese de un juriu de 63 de membri, alcătuit din experți independenți din întreaga lume. Suntem mândri să vă anunțăm că NITECORE Concept 1 s-a evidențiat dintre numeroasele modele!

  Construit pentru a fi cea mai mică și mai strălucitoare lanternă 1x18650, Concept 1 își propune să aducă o experiență nouă  utilizatorilor. Structura este proiectată inovator, cu placă de circuit încorporată și un comutator lateral în exterior, pentru a reduce dimensiunea. Are o carcasă cu o idee mai mare decât o baterie și poate fi transportat ușor în buzunar sau în rucsac. Un circuit de mare putere acționează LED-ul pentru a oferi un flux luminos de 1800 lumeni și o autonomie funcțională de 300 de ore. Modulul integrat ATR reglează temperatura, asigurând o performanțe stabile și capacul magnetic permite operațiuni hands-free. Rafinat, puternic și versatil, Concept 1 ridică ștacheta raportului dimensiune/ performanță  în designul de lanterne.

  Premiile pe care ni le-a adus acest extraordinar început de 2018 arată încă o dată dedicarea NITECORE pentru dezvoltarea de proiecte și produse de pionierat.

  Vă mulțumim pentru că ați crezut și credeți  în noi!

 • Lansare Nitecore: EA42 - lanternă puternică, de dimensiunea palmei tale

  Nitecore EA42 este o lanternă puternică, gândită pentru situații de urgență, dar și hiking, trekking și căutare, alimentată de patru acumulatori AA NiMh.

  EA42 se evidențiază printre celelalte lanterne led cu alimentare AA prin intensitatea și lungimea fasciculului luminos. Lanternă puternică, aceasta furnizează 1800 de lumeni prin LED-ul CREE XHP35 HD, iar tehnologia Crystal Coating împreună cu tehnologia optică digitală de precizie “Precision Digital Optics Technology” (PDOT) oferă reflectorului performanțe ridicate și un fascicul de 353 de metri. De dimensiunea unei palme, EA42 reușește să cumulează toate caracteristicile unei lanterne de căutare.

  Lansare Nitecore EA42

  Capul este construit din aluminiu folosit în industria aerospațială, material compact și rezistent, cu o disipare optimă a căldurii. Carcasa exterioară este fabricată din policarbonat, material robust, rezistent la temperaturi extreme (foarte ridicate și foarte scăzute) și la impact. Tubul cu design ergonomic oferă o priză fermă și confortabilă.

  În ceea ce privește interfața lui Nitecore EA42, accesarea funcțiilor este rapidă și se face de la un comutator dublu care controlează cele cinci trepte de luminozitate și trei moduri speciale. În spatele comutatorului de pornire/ oprire  este amplasat indicatorul de putere care arată nivelul de energie disponibilă. Prin modulul de reglare avansată a temperaturii (Advanced Temperature Regulation - ATR), EA42 își reglează fluxul luminos  și se adaptează la mediul înconjurător, menținându-și în acest fel performanțele optime.

  Lansare Nitecore EA42

  Nitecore EA42 este o lanternă led puternică, solidă, compactă și ușor de manevrat, care se adaptează unei game largi de activități, de la uz casnic până la aplicații outdoor.

3 Articol(e)