Lansare Nitecore: EA42 - lanternă puternică, de dimensiunea palmei tale

Nitecore EA42 este o lanternă puternică, gândită pentru situații de urgență, dar și hiking, trekking și căutare, alimentată de patru acumulatori AA NiMh.

EA42 se evidențiază printre celelalte lanterne led cu alimentare AA prin intensitatea și lungimea fasciculului luminos. Lanternă puternică, aceasta furnizează 1800 de lumeni prin LED-ul CREE XHP35 HD, iar tehnologia Crystal Coating împreună cu tehnologia optică digitală de precizie “Precision Digital Optics Technology” (PDOT) oferă reflectorului performanțe ridicate și un fascicul de 353 de metri. De dimensiunea unei palme, EA42 reușește să cumulează toate caracteristicile unei lanterne de căutare.

Lansare Nitecore EA42

Capul este construit din aluminiu folosit în industria aerospațială, material compact și rezistent, cu o disipare optimă a căldurii. Carcasa exterioară este fabricată din policarbonat, material robust, rezistent la temperaturi extreme (foarte ridicate și foarte scăzute) și la impact. Tubul cu design ergonomic oferă o priză fermă și confortabilă.

În ceea ce privește interfața lui Nitecore EA42, accesarea funcțiilor este rapidă și se face de la un comutator dublu care controlează cele cinci trepte de luminozitate și trei moduri speciale. În spatele comutatorului de pornire/ oprire  este amplasat indicatorul de putere care arată nivelul de energie disponibilă. Prin modulul de reglare avansată a temperaturii (Advanced Temperature Regulation - ATR), EA42 își reglează fluxul luminos  și se adaptează la mediul înconjurător, menținându-și în acest fel performanțele optime.

Lansare Nitecore EA42

Nitecore EA42 este o lanternă led puternică, solidă, compactă și ușor de manevrat, care se adaptează unei game largi de activități, de la uz casnic până la aplicații outdoor.

Leave a Reply