Nitecore Concept 1, câștigator la IF Design Award 2018!

La scurt timp după o participare încununată de succes la ISPO AWARD 2018, produsele noastre au fost premiate de un nou juriu. De data aceasta, la prestigiosul iF Design Award 2018 - pentru NITECORE Concept 1.

iF Design Award, găzduit de Hannover Industrie Forum Design din Germania, este dedicat proiectelor inovatoare și remarcabile și reprezintă  unul dintre cele mai importante premii ale industriei. Acesta a fost fondat cu scopul de a oferi consumatorilor o soluție pentru a repera  produsele cele mai inovatoare și practice de pe piață.

Concurența a fost intensă, cu peste 6.400 de înregistrări din 54 de țări trimise în speranța obținerii sigiliului calității. Proiectele excepționale, inovații sau cu concept valoros, sunt alese de un juriu de 63 de membri, alcătuit din experți independenți din întreaga lume. Suntem mândri să vă anunțăm că NITECORE Concept 1 s-a evidențiat dintre numeroasele modele!

Construit pentru a fi cea mai mică și mai strălucitoare lanternă 1x18650, Concept 1 își propune să aducă o experiență nouă  utilizatorilor. Structura este proiectată inovator, cu placă de circuit încorporată și un comutator lateral în exterior, pentru a reduce dimensiunea. Are o carcasă cu o idee mai mare decât o baterie și poate fi transportat ușor în buzunar sau în rucsac. Un circuit de mare putere acționează LED-ul pentru a oferi un flux luminos de 1800 lumeni și o autonomie funcțională de 300 de ore. Modulul integrat ATR reglează temperatura, asigurând o performanțe stabile și capacul magnetic permite operațiuni hands-free. Rafinat, puternic și versatil, Concept 1 ridică ștacheta raportului dimensiune/ performanță  în designul de lanterne.

Premiile pe care ni le-a adus acest extraordinar început de 2018 arată încă o dată dedicarea NITECORE pentru dezvoltarea de proiecte și produse de pionierat.

Vă mulțumim pentru că ați crezut și credeți  în noi!

Leave a Reply