NITECORE este Gold Winner la ISPO Award 2018

În fiecare an, cele mai interesante și inovatoare produse sportive sunt distinse cu ISPO Award. Pe 25 ianuarie 2018, NITECORE a fost invitat la ceremonia de decernare a premiilor ISPO. NITECORE F2 Flexible Power Bank a câștigat "Gold Winner" și încărcătorul inteligent i8 a fost desemnat câștigător pe segmentul de iluminat exterior și energie.

Soluție avansată în iluminatul exterior și în alimentare, F2 Flexible Power Bank este un încărcător de dimensiunea degetului mare care încarcă diferite tipuri de acumulatori prin portul USB, cu viteze de încărcare de până la 2A. Cu bateriile introduse, acesta preia și rolul de baterie externă USB, alimentând telefoanele mobile, tabletele, lanternele și alte dispozitive USB portabile.

Produs inovator, în conceperea căruia au primat versatilitatea și caracterul practic, F2 a fost votat drept Golden Winner (Câștigător de Aur), ceea ce înseamnă cel mai bun produs din această categorie.

NITECORE este Gold Winner la ISPO Award 2018 #3

Încărcătorul inteligent i8, cu elemente siguranță, încarcă opt baterii simultan, cu un curent de încărcare de până la 1,5 A într-un singur slot. Tehnologia integrată de distribuție a curentului activ îi permite să-și distribuie energia între 8 sloturi într-un mod ordonat. Detectează automat nivelul de putere al bateriilor și selectează modul de încărcare și tensiune adecvat.

 

NITECORE este Gold Winner la ISPO Award 2018 #4

 

 

Sursa de alimentare a devenit un aspect foarte important pe măsură ce sporturile în aer liber au câștigat o tot mai mare popularitate. În acest context, NITECORE se dedică neîncetat cercetării și dezvoltării încărcătoarelor practice și versatile, iar premiul ISPO ne inspiră și ne motivează să explorăm în continuare, în căutarea de noi soluții în domeniu.

Am avut un început de an excelent, cu distincții care vin în continuarea celor primite anul trecut: lanterna de camping LA10 a câștigat iF Design Award, premiul ISPO și premiul Good Design, iar futuristul Concept1 și NU05 au câștigat China Good Design.

NITECORE va continua să meargă pe drumul inovației, cu aceeași dedicație pentru excelență!

Leave a Reply